Zelf hersenwerkjes maken voor je hond

//Zelf hersenwerkjes maken voor je hond

Zelf hersenwerkjes maken voor je hond

Hersenwerk ballenbakHersenwerk zijn denkspellen voor je hond. In deze hersenwerkjes stop je voertjes, waarna je hond moet nadenken en zoeken om de voertjes eruit te krijgen. Van denkspellen wordt een hond erg moe. 15 minuten hersenwerken staat al gelijk aan een wandeling van 45 minuten.

In deze online cursus leer je hoe je zelf negen hersenwerkjes kunt maken. Door middel van video’s bij elke oefening leg ik uit hoe je ze heel makkelijk zelf kunt maken.

Door |2019-02-14T10:36:40+00:0011 oktober 2016|1 Reactie

Eén reactie

  1. Desiree 5 juli 2017 om 11:32 - Antwoorden

    Wat een leuke filmpjes! En leuke ideetjes!

    Onze kinderen vinden het leuk om balletje-balletje met de hond te doen met 3 bekers en 1 brokje. De hond mag zitten en kijken terwijl het brokje onder een bekertje rondgehusseld wordt. En bij ‘toe maar’ mag ze erop af. Ze snuffelt wat en heeft bijna altijd direct het juiste bekertje! De kids en vriendjes vinden dit een prachtig spel.

    Ik ga de wc-rolletjes opsparen. Slopen om bij een brokje te komen vind onze hond vast een leuk spel.

    Bedankt!

Geef een reactie