Fun Mix Workshop en Cursus

/Fun Mix Workshop en Cursus
Fun Mix Workshop en Cursus2019-02-14T11:22:09+00:00

Fun Mix Workshop en Cursus

Fun Mix is een mix van trucjes, speuren, rally-o, rally freestyle, hersenwerk en spelletjes. Het is dus van alles wat, zodat je met je hond kunt kennismaken met verschillende hondensporten en activiteiten. Erg leuk als je lekker bezig wilt blijven met je hond.

Alle rassen kunnen meedoen. Om mee te doen wordt verwacht dat je hond de basis gehoorzaamheidsoefeningen kent. Honden die meedoen hebben aandacht voor hun baas en zijn sociaal naar andere honden en mensen.

Verschil tussen workshop en cursus
De workshop is eenmalig 1,5 uur. De cursus is 1 keer per maand. De cursus is doorlopend en kan steeds per 5 verlengd worden. Ook komen hier onderwerpen zoals Flyball en Hoopers voorbij.

Fun-Mix-Workshop

Hieronder meer uitleg over de verschillende onderdelen;

Rally-O en Rally Freestyle
Rally-Obedience (of in het kort Rally-O) is een sport waarbij de hond al volgend een parcour met de eigenaar loopt bestaande uit steeds verschillende gehoorzaamheidsoefeningen. Bij Freestyle draait het meer om trucjes.

Speuren
Bij het speuren gaan de honden geursporen volgen. De eigenaar moet hierbij volledig vertrouwen op de neus van de hond, want waar het spoor heen gaat weet alleen zijn neus.

Hersenwerk
Hersenwerk voor honden zijn puzzels. Tijdens het puzzelen gaan honden op zoek naar lekkers die verborgen zitten in die puzzels.

Trucjes
Het is erg leuk als je hond een trucje kan en het aanleren van een trucje is bovendien een erg goede methode om de band tussen hond en eigenaar te versterken en geeft inzicht in het leerproces van uw hond. Kan je hond straks zijn speelgoed opruimen of kleedje uitrollen?

De groepjes bestaan uit maximaal 5 mensen.

Inschrijven voor de cursus of workshop.

Fun Mix privéles

30per 30 minuten
  • Lengte van elke les in overleg
  • Aantal lessen in overleg

Fun Mix Cursus

72per 5
  • 5 lessen (45 min.)
  • 1 les per maand
  • 1e les is privéles

Fun Mix Workshop

341,5 uur
  • 1 workshop (1,5 uur)
  • Koffie en thee