Wandelen & leren

Regelmatig organiseert Hondleiding een leerzame wandeling in het bos van Ede. We gaan hierbij wandelen (eventueel aangelijnd) met een groepje honden en hun eigenaars, waarbij er toezicht is van een instructeur. Tijdens de wandeling doen we enkele oefeningen, kun je vragen stellen en staan we ook stil bij een stukje lichaamstaal van de honden.

De wandeling kan helpen bij het verkrijgen van meer vertrouwen in je hond in de buurt van andere honden, is goed voor de socialisatie, geeft je meer inzicht in hondengedrag en is bovendien ook erg gezellig.

Aangelijnd of los?

We starten de wandeling altijd aangelijnd, afhankelijk van de dynamiek in de groep laten we de honden ook een stukje loslopen. Dit is zeker niet verplicht.

Kunnen pups ook mee?

Ongeveer vanaf vijf maanden kunnen puppy’s meedoen. Mocht je twijfelen of het geschikt is voor je hond, neem dan contact op.

Geen gedragstherapie

De leerzame wandeling is geen alternatief voor gedragstherapie. In de wandeling lopen alleen sociale honden mee die bekend zijn bij de hondenschool. Mocht je geen lessen hebben gevolgd bij Hondleiding, neem dan contact op voor een of meerdere kennismakingslessen.

Wandelen & leren

15Per wandeling
  • 2 km
  • ± 50 minuten

Dagen en tijden

Donderdag 28 maart om 10:00

Je gegevens

Voor- en achternaam
E-mail
Telefoonnummer

Gegevens hond

Naam hond
Geslacht hond
Ras

Opmerking

Ontvang tips over gedrag, opvoeding en verzorging.