Workshop Hersenwerk

Hersenwerk met je hond is denksport voor honden. Tijdens het puzzelen gaan honden op zoek naar lekkers wat verborgen zit in de puzzels. Het is een erg leuke manier om samen bezig te zijn met je hond.

hersenwerk hond

Je hond wordt gestimuleerd om zijn hersens te gebruiken en problemen beter op te lossen. Dat geeft rust bij drukke en reactieve honden en kan perfect ingezet worden als je een dag minder tijd hebt voor een flinke wandeling en je je hond toch moe en voldaan wilt krijgen. Door hersenwerk krijgen onzekere honden meer zelfvertrouwen en werk je aan een langere concentratie en betere zelfbeheersing.

Tijdens de workshop leer je een puzzel op de juiste moeilijkheidsgraad aan te bieden en doe je inspiratie op hoe je met alledaags materiaal leuke hersenwerkjes kunt maken voor je hond. We gaan onder andere aan de slag met wc rollen, handdoeken en eierdozen. Ook gebruiken we een aantal hersenwerkjes die in de winkel verkocht worden.

De workshop is geschikt voor alle rassen en leeftijden. Ook honden die revalideren kunnen meedoen. Honden die meedoen zijn redelijk tot goed gehoorzaam en sociaal naar andere honden en mensen.

De groepjes bestaan uit maximaal 5 mensen.

Inschrijven voor deze workshop.

Agenda

Maandag 11 maart 20:00

Workshop Hersenwerk

34
  • 1 workshop (1,5 uur)
  • Koffie en thee